Wasservice

Uw paardendekens snel en professioneel gereinigd

In samenwerking met de dekenwasserij zorgen wij ervoor dat uw dekens gereinigd en eventueel gerepareerd worden. De dekenwasserij is gespecialiseerd in het wassen en repareren van uw paardendekens. Of het nu fleecedekens, zweetdekens, zomer-of winterdekens, zadeldekjes zijn. Uw dekens zijn voor wassen en repareren bij ons in goede handen.

De dekenwasserij beschikt over een professionele wasinstallatie en een grote droogruimte waar uw wasgoed aan de lucht wordt gedroogd.

Wasvoorschrift : Uw dekens worden bij de dekenwasserij met de grootst mogelijke zorg en volgens het wasvoorschrift gewassen en gedroogd. Wij vragen u om het overtollig haar in uw deken(s) af te borstelen en de sluitingen en/of bilkoorden vast te maken. Dit voorkomt eventuele schade tijdens het wassen.

De dekenwasserij kan uw paardendekens ook repareren en waterafstotend maken.

Gescheurde dekens, loszittende singels en kapotte gespen worden op vakkundige wijze gerepareerd. Hiervoor wordt uiteraard materiaal van hoge kwaliteit gebruikt.

De deken wordt vóór reparatie altijd professioneel gereinigd. Uiteraard wordt bij reparatie zoveel mogelijk rekening gehouden met de kleur en het materiaal van uw deken. Kosten voor reparatie zijn afhankelijk van de schade, maar gemiddeld tussen de € 5,00 en € 20,00.

Wanneer de kosten niet in verhouding staan tot de waarde van de paardendeken of wanneer de reparatie boven de € 20,00 komt, zullen wij eerst contact met u opnemen.

Inleveren/ophalen

Uw dekens en/of zadeldekjes kunt U  in een plasticzak/vuilenzak inleveren op dinsdag tussen 12.00 en 18.00 uur bij de Ruiterzolder (schikt dit U niet neemt U even contact met ons op) en  worden elke woensdag bij ons opgehaald en 1 week daarna weer teruggebracht.

Tarieven

Paardendeken wassen € 13,50.

Waterdicht maken € 8,50

Zadeldek wassen € 4,50.